Over vloeren  
Gietvloeren

Pu vloeren zijn zeer geschikt over vloerverwarming,ze zijn geluidsdempend scheuroverbruggend slijt en scheurvast en worden naadloos gelegd.Pu gietvloeren kunnen door de gehele woning worden aangebracht.Tevens zijn naar eigen keuze verschillende kleur combinaties te maken.Dit is mogelijk met RAL, Sikkens,of NCS kleuren.Als u een eigen kleurcombinatie heeft kunnen wij een voorbeeld maken zodat u het juiste effect kunt zien.De afwerk mogelijkheden voor de vloer zijn tevens ook flakes,sillicum matlak,zijdeglans en antislip.Laagdikte van deze vloeren zijn 3a4 mm.Deze kunststofgietvloeren zijn uitermate geschikt voor appartementen.

Door een extra tussenlaag aan te brengen krijgt men een geluidsreducatie van ong. 12 db.U heeft de keuze uit Design (betonlook) Staight (even) tevens is het mogelijk een bedrijfslogo of,voor een kinderkamer,een print erin te gieten.Door middel van strips kunnen meerdere kleuren in de vloer aangebracht worden.

TOEPASSINGEN

 • Woningen
 • Scholen
 • Magazijnen -etc

 

Grindvloeren

Grindvloeren zijn zeer geschikt voor mensen met carra.Indien gewenst kunnen er verscchillende motieven in gemaakt worden.Dit gebeurt met behulp van strippen zodat een strakke afwerking gemaakt kan worden.Grindvloeren kunnen met een open structuur worden gelegd maar kunnen ook geseald worden zodat de vloer goed dicht zit.Hierdoor wordt de vloer onderhouds vriendelijker.

Dit geldt zeker voor de keuken en toilet waar toch vaker geknoeid kan worden met water.Grindvloeren zijn zeer slijtvast en mooi te combineren met verschillende kleuren en vakken.Door te combineren met kleuren kunt u een eigen idee geven aan uw vloer opstelling, een rand of verschillende vakken met een andere kleur.

TOEPASSINGEN

 • Woonkamer-hal
 • Keuken-slaapkamer
 • Showrooms.

 

Troffelvloeren

Troffelvloer is een slijtlaag die zeer kleurrijk aangebracht kan worden . Zeer geschikt voor industrieel gebruik en in badkamers dit door de mogelijkheid van de sanitairplint. Door middel van strips zijn er ook bepaalde motieven in te maken.

De sanitairplint met hollehoek is ideaal  dit omdat het aan een stuk doorgelegd wordt en zodoende geen naden krijgt waar eventueel water tussen kan gaan zitten.Deze type vloer is zeer slijtvast en is tevens in de douche af te lakken met een antisliplaag. Door de verschillende kleuren zijn er mogelijkheden genoeg om af te stemmen op de afmontage van het sanitair en de tegels.

TOEPASSINGEN

 • Chemishe industrie
 • Bedrijfruimtes
 • Scholen
 • Grafische industrie
Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn kleurrijke vloeren en ideaal voor in garage's of schuren . Doordat de coatingvloeren in zeer veel kleuren te verkrijgen zijn is dit naar ieder zijn wens te vervullen . Bij de coatingvloer is de vloer ook vloeistofdicht . Dus ook weer makkelijker schoon te houden en u krijgt ook geen stof meer die afkomstig is van de zandcementvloer.

Op een coatingvloer zijn zeer mooi verschillende kleurvakken te creeren of markeringsvakken . Olievlekken en dergelijke zijn gelijk goed weg te halen en u blijft een mooie vloer houden . Bij een niet behandelde vloer trekt dit er in en op den duur is het een grote vlekken vloer en dit wil je toch niet . Door middel van strips kunnen er ook meerdere kleuren in een vloer gelegd worden.

TOEPASSINGEN

 • Garages
 • Bedrijfshallen
 • Werkplaatsen.
Page 1 from 1